На Дніпропетровщині окупанти з важкої артилерії вбили людину та ще одну травмували

Читать на русском
У Марганецькій громаді на Нікопольщині внаслідок російського обстрілу загинула 76-річна жінка, ще одна жінка постраждала.
t.me/dnipropetrovskaODA

Одна жінка загинула та ще одна постраждала внаслідок ворожого обстрілу Марганецької громади на Нікопольщині у суботу, 7 вересня.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram.

«На Мирівську та Марганецьку громади, що на Нікопольщині, сьогодні ворог скерував важку артилерію. У Марганецькій громаді – вбив 76-річну жінку. Співчуття рідним... Ще одна місцева 60 років постраждала. Загалом у населених пунктах цих громад сталося декілька займань. Горів сухостій. Понівечені три приватні будинки та паркан», - написав Лисак.

Лисак також повідомив, що по самому Нікополю росіяни били безпілотниками. Пошкодили інфраструктуру та господарську споруду. У результаті обстрілів жертв немає.

«Удень в області працювала ППО. Наші оборонці неба знищили ворожий дрон-розвідник», - зазначив очільник Дніпропетровщини.

Нагадаємо, внаслідок скидання із БПЛА вибухового пристрою на два селища Херсонщини постраждали четверо людей та ще одна загинула.

У суботу, 7 вересня, російські війська атакували Костянтинівку у Донецькій області. Внаслідок атаки загинули 3 людей.

Також повідомляли, що 7 вересня кількість постраждалих у Павлограді внаслідок російських ракетних ударів 6 вересня збільшилася до 74 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: