Росіяни атакували безпілотниками Херсонщину, є загиблий і поранені

Читать на русском
Сьогодні, 7 вересня, через скидання вибухівок із дронів постраждав житель Антонівки та жінка в Одрадокам’янці.
Ілюстративне фотоУкрінформ

У суботу, 7 вересня, внаслідок скидання із БПЛА вибухового пристрою на два селища Херсонщини постраждали двоє людей.

Про це Херсонська обласна військова адміністрація повідомила у Telegram.

«Сьогодні вдень окупанти скинули вибухівку з БПЛА на жительку Одрадокам’янки. Внаслідок атаки постраждала 69-річна жінка. Її доставили до лікарні з вибуховою травмою, пораненням ніг та живота. Нині потерпіла - під наглядом медиків», - йдеться в повідомленні.

Згодом за інформацією місцевої прокуратури, стало відомо, що через ворожі обстріли Херсонщини є загиблий і 4 поранених.

За даними слідства, 7 вересня вранці окупанти здійснили артилерійський обстріл Понятівки. Один із снарядів влучив у приватний будинок. Під його завалами рятувальники виявили тіло 45-річного цивільного. Ще один 63-річний місцевий житель отримав травми, його госпіталізували.

«В Урожайному Бериславського району окупанти влучили керованою авіабомбою у подвір’я приватного домоволодіння. Поранення отримала 28-річна жінка. Її госпіталізували у стані середньої тяжкості», - йдеться в повідомленні.

Також через скидання вибухівок із дронів постраждав житель Антонівки.

Як відомо, сьогодні вдень, 7 вересня, росіяни завдали двох ударів по Харкову. Відомо про влучання у двох районах міста та пожежу.

Нагадаємо, у суботу, 7 вересня, російські війська атакували Костянтинівку у Донецькій області. Внаслідок атаки загинули 3 людей.

Також повідомляли, що 7 вересня кількість постраждалих у Павлограді внаслідок російських ракетних ударів 6 вересня збільшилася до 74 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: