Окупанти атакували дронами Херсон, є загиблий і поранені

Читать на русском
Станом на вечір неділі, за сьогодні у Херсонській громаді загинула одна людина та п'ятеро дістали поранення.
Ілюстративне фотоУкрінформ

У Херсоні 25 серпня внаслідок російського удару дронами загинув чоловік, а щонаймеше двоє людей дістали поранень.

Про це повідомляє керівник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Сьогодні вдень, 25 серпня, у Дніпровському районі Херсона внаслідок російської атаки дроном дістала поранення жінка.

«Близько 16:00 під удар ворожого БпЛА потрапила 68-річна жінка. Вона дістала уламкове поранення ноги. «Швидка» доставила потерпілу до лікарні для надання меддопомоги», - розповіли в обладміністрації.

Також внаслідок російського удару дроном по автомобілю загинув чоловік.

«У Херсоні російські війська скинули вибухівку з БПЛА на автомобіль. Внаслідок ворожого удару травми, несумісні з життям, дістав чоловік», - повідомив начальник ОВА.

Вже через кілька годин внаслідок нового російського удару дроном дістав поранення ще один чоловік.

«Близько 17:30 через удар російського дрона у Херсоні постраждав 44-річний чоловік. Він дістав вибухову травму та уламкове поранення руки. Потерпілого госпіталізували. Йому надають необхідну медичну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними міської військової адміністрації, станом на 18:25, за сьогодні у Херсонській громаді загинула одна людина та п'ятеро дістали поранення.

«Зранку ворог з безпілотника атакував АЗС у Центральному районі Херсона. Двоє чоловіків 23 і 53 років були травмовані. Їх ушпиталили. У обох нині стан середньої тяжкості», - додав начальник МВА Роман Мрочко.

Нагадаємо, внаслідок нічного ракетного удару російських військ по готелю в Краматорську загинула людина. При цьому стало відомо, що це журналіст із Великої Британії.

Раніше ми повідомляли, що під час атаки на Краматорськ постраждали журналісти з України, США та Великої Британії. Згодом стало відомо, що поранення отримала також польська журналістка Моніка Андрушевська, яка проїжджала автомобілем поруч з місцем удару.

Також війська країни-агресора завдали авіаудару по Свеській громаді на Сумщині, влучивши по багатоповерхівці. В результаті атаки, попередньо, є загиблі та поранені цивільні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: