Росіяни вранці масовано обстріляли Херсонщину, є загибла і понад 10 поранених

Читать на русском
Російські окупаційні війська сьогодні вдарили по населених пунктах Бериславського, Херсонського та Каховського районів області, а також по місту Херсон.
t.me/UA_National_Police

Сьогодні, 22 серпня, російські окупаційні війська вдарили по Херсону і населених пунктах Бериславського, Херсонського та Каховського районів області, у результаті чого загинула одна жінка та ще 14 мешканців були поранені.

Про це пресслужба Національної поліції повідомляє у Telegram.

Загарбники обстріляли райони Херсонщини з артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіації та БпЛА.

Зазначається, що у результаті обстрілу з артилерії Антонівки на власному подвір’ї загинула 84-річна жінка. Також від ворожих обстрілів по населеному пункту зазнали травм 55-річний та 42-річний працівники критичної інфраструктури, які усували наслідки попередніх російських атак та ще четверо чоловіків та одна жінка.

При цьому, через російський артобстріл Микільського постраждала 64-річна жінка. Зранку окупанти обстріляли Комишани - поранення отримали 72-річна жінка та двоє чоловіків 66 і 74 років.

Водночас, з дрона росіяни скинули вибухівку на Кізомис - поранено 57-річного чоловіка.

У Херсоні внаслідок чергового удару ворожого безпілотника у Дніпровському районі міста постраждав 57-річний чоловік. А зранку на центральній вулиці Херсона під удар із ворожого безпілотника потрапила 54-річна жінка.

Нагадаємо, на Херсонщині сьогодні вранці, 22 серпня, війська рф атакували село Томарине, внаслідок чого загинула місцева жителька.

Також сьогодні Херсон внаслідок ранкового російського удару по обʼєкту критичної інфраструктури частково залишився без світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: