Херсон частково залишився без світла через ранковий обстріл

Читать на русском
Російські війська зранку 22 серпня ударили по об'єкту критичної інфраструктури у Херсоні. Місто частково залишилося без світла.
Укрінформ

У четвер, 22 серпня, Херсон внаслідок ранкового російського удару по обʼєкту критичної інфраструктури частково залишився без світла.

Про це голова обласної державної адміністрації Олександр Прокудін повідомляє у Telegram.

Дефіцит в енергосистемі: як ощадливо споживати електроенергіюУкраїнців систематично закликають ощадливо споживати електроенергію, як це робити – на інфографіці.

Згідно з його словами, наразі енергетики проводять аварійно-ремонтні роботи, аби щонайшвидше відновити електропостачання.

Сьогодні зранку під ударом у Херсоні вчергове опинилась критична інфраструктура. Внаслідок ранкової атаки у місті виникли перебої з електропостачанням.

При цьому, начальник міської військової адміністрації Роман Мрочко заявив, що через знеструмлення інших важливих об’єктів знизився тиск подачі води, тролейбусні маршрути №8, 9, 11 та 12 скорочені до площі Незалежності.

«Спеціалісти вивчають обсяг пошкоджень. До аварійно-відновлювальних робіт приступлять за першої ж можливості. Просимо з розумінням поставитись до цієї ситуації і зберігати спокій», - написав Мрочко.

Нагадаємо, в Україні зростає споживання електроенергії через спеку. За один день кількість спожитої енергії зросла приблизно на такий самий обсяг, як потужності одного енергоблоку великої ТЕС.

Як відомо, 18 серпня Укренерго анонсувало повернення графіків відключень світла вперше з кінця липня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: