Обстріл Харкова: стало відомо число постраждалих внаслідок сьогоднішньої атаки

Читать на русском
Внаслідок удару російських військ по Харкову та передмістю в суботу, 7 вересня постраждало 5 цивільних.
t.me/DSNS_Kharkiv

Сьогодні, 7 вересня, внаслідок удару російських військ по Харкову та передмістю постраждало 5 людей.

Про це йдеться у повідомленнях ДСНС Харківщини та поліції Харківської області.

Спочатку правоохоронці повідомили, що внаслідок ударів по Малій Данилівці у чотирьох громадян констатували гостру реакцію на стрес, їм надають допомогу.

«Сьогодні вдень російські війська завдали ударів керованими авіабомбами по місту Харкову та селищу Мала Данилівка Харківського району. В результаті обстрілу сталися руйнації та пошкодження житлових будинків та цивільного об'єкту. За різними адресами виникли пожежі», - повідомили рятувальники.

Зазначається, що у селищі Мала Данилівка горів житловий будинок на площі 150 м кв. Також зруйновано 1 житловий будинок, ще понад 10 осель пошкоджено. За попередніми даними, постраждало 5 осіб.

«У Салтівському районі міста Харкова на території приватного підприємства горіла складська будівля на площі 50 м кв. та трава на площі 250 м кв. Пошкоджено 8 легкових автомобілів. У Індустріальному районі міста Харкова горіла трава на площі 200 м кв», - додали у ДСНС.

В Салтівському районі Харкова отримав поранення 61-річний охоронець. Також пошкоджено 9 транспортних засобів.

В Індустріальному районі Харкова зафіксовано влучання по території садового товариства: відбулось загорання господарчої будівлі. Без постраждалих.

За попередніми даними, ворожі удари були завдані ФАБ-250 з УМПК.

Як відомо, сьогодні вдень, 7 вересня, росіяни завдали двох ударів по Харкову.

Нагадаємо, у суботу, 7 вересня, російські війська атакували Костянтинівку у Донецькій області. Внаслідок атаки загинули 3 людей.

Також повідомляли, що 7 вересня кількість постраждалих у Павлограді внаслідок російських ракетних ударів 6 вересня збільшилася до 74 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: