Кількість поранених від обстрілу Харкова сягнула майже 30 осіб

Читать на русском
За уточненою інформацією ОВА стало відомо, що кількість постраждалих сягнула вже 29 осіб, наразі без жертв.
Ілюстративне фотоУкраїнська правда

Сьогодні, 1 вересня, росіяни завдали близько 10 ударів по Харкову, наразі вже відомо про 29 поранених, двоє з них у важкому стані.

Про це очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер міста Ігор Терехов повідомляють у Telegram.

За даними ОВА, є пошкодження цивільної інфраструктури та потерпілі.

«У Салтівському районі 22 постраждалих, серед яких двоє дітей та два медики. Горіли три авто. Внаслідок обстрілу є порушення конструктиву газогону. Є загоряння. На даний момент евакуйовано 30 осіб. На місці працюють усі відповідні служби», - написав Терехов.

Згідно з його словами, двоє з них перебувають у важкому стані.

При цьому, відомо про шістьох постраждалих у Немишлянському районі міста.

Згодом, за уточненою інформацією ОВА стало відомо, що кількість постраждалих сягнула вже 29 осіб, наразі без жертв.

«Ударів завдано по 3 локаціям: Харківський палац спорту, торговельний центр у Салтівському районі, близько Гідропарка у Київському районі. За попередньою інформацією правоохоронців, серед ударів - є «Іскандери», - йдеться у повідомленні Синєгубова.

За інформацією місцевий пабліків, у Харкові внаслідок ракетний ударів знищено Палац спорту, пошкоджено ТРЦ, а також відділення «Нової пошти».

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 1 вересня, росіяни завдали близько 10 ракетних ударів по Харкову. Палає супермаркет, відомо про 13 постраждалих, зокрема серед них є медики.

Як відомо, внаслідок обстрілу російськими військами Люботина Харківської області у неділю, 1 вересня, постраждали троє людей.

Також ввечері 31 серпня армія рф вдарила ракетами по громаді на Сумщині. Внаслідок атаки загинула людина, ще четверо поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: