У ряді областей тиждень розпочнеться з дощів та гроз

Читать на русском
Синоптики прогнозують короткочасні дощі в Україні 9 та 10 вересня у низці регіонів. У Києві без опадів.
Shutterstock

Завтра дощ з грозою очікується на півдні, а також у центрі та сході України. В інших регіонах без опадів.

Про це повідомив Укргідрометцентр у неділю, 8 вересня.

Україну це теж торкнеться: Європу після літньої спеки очікує незвичайно теплий вересеньМетеорологи прогнозують, що у Європі буде незвично теплий початок вересня. Особливо тепло буде в Україні, на півдні Німеччини, на Балканах та в країнах Балтії.

За прогнозами синоптиків, у понеділок у південній частині України, вдень та у східних та центральних областях прогнозують короткочасний дощ.

Температура вночі у західних, північних та Вінницьких областях 7-12 градусів, на решті території – 10-15 градусів. У той час, як на узбережжі морів прогнозують до 19 градусів; вдень 23-28 градусів, на високогір'ї Карпат 20-22 градуси.

У Києві на 9 вересня не прогнозують опади. Температура вночі 10-12 градусів, вдень 25-27 градусів.

У вівторок, 10 вересня, у східних, західних, вночі місцями та у Запорізькій, Херсонській та Дніпропетровській областях короткочасні дощі, грози.

У той час на решті території без опадів. Температура вночі 10-15 градусів, у південній частині 13-18 градусів; вдень 24-29 градусів, у західних областях 17-22 градуси.

У столиці також без опадів.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків та вчених, на Європу після літньої спеки очікує незвичайно теплий вересень. У Києві серпень також бив температурні рекорди.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: