Латвія підготувала до передачі Україні нову партію обладнання та екіпірування

Читать на русском
Уряд Латвії передасть Україні ще один пакет допомоги. У ньому буде як військове екіпірування, так і обладнання для держструктур.
Фото: dvidshub.net

Уряд Латвії передасть Україні ще один пакет допомоги. У ньому буде як військове екіпірування, так і обладнання для держструктур.

Про це повідомив портал LSM, посилаючись на рішення уряду від 10 вересня.

Громадські ЗМI Латвії зібрали кошти на дрони для УкраїниЛатвія уже замовила 50 дронів для України на кошти, які зібрали під час першого тижня акції «У думках та справах з Україною» латвійські громадські ЗМI.

Зазначається, що українські військові отримають, серед іншого, спеціалізований одяг, черевики, біноклі та інше екіпірування.

Крім того, Латвія поставить українським урядовим установам 845 комп'ютерів, зокрема портативних, 269 моніторів та інших приладів.

Техніку отримають Чернігівська обласна військова адміністрація, Білоцерківська районна державна адміністрація Київської області, Київський національний військовий університет та Міністерство соціальної політики України.

Нагадаємо, нещодавно уряд Латвії вирішив передати Україні ще 20 автомобілів, які раніше конфіскували у водіїв на території Латвії за керування у нетверезому стані.

Крім того, раніше повідомлялося, що Латвія готує до відправки в Україну 1400 безпілотників власного виробництва у рамках коаліції дронів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: