Дебати в США: Трамп вважає модераторів «несправедливими», Гарріс хоче ще раунд

Читать на русском
Дональд Трамп назвав модераторів дебатів вкрай несправедливими та ухилився від відповіді, чи готовий він на ще один раунд. Штаб Камали Гарріс підтвердив, що вони готові до других дебатів.
AFP via Getty Images

Колишній президент США та кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що, на його думку, модератори дебатів від ABC News були «вкрай несправедливими».

Його цитує CNN.

Питання війни в Україні: як відповіли кандидати в президенти США під час дебатівЗокрема, Гарріс у відповідь на риторику експрезидента Трампа про те, що він не допустив би вторгнення рф в Україну, якби був президентом, заявила, що в такому разі путін скоріше захопив би Київ.

«Я вважаю, що модератори були дуже несправедливі, по суті, це були троє на одного», – сказав він.

Трамп також ухилився від відповіді, чи проводитиме він ще одні дебати з Камалою Гарріс. «Я думаю, що це були найкращі дебати, в яких я брав участь», – сказав він.

«Навіщо мені проводити ще одні дебати? Вона відразу сказала: «Ми хочемо ще». Це, знаєте, те, що відбувається, коли ти боксер-професіонал і програєш, ти одразу хочеш нового бою», – сказав Трамп ведучому Fox News.

Радники Трампа, як пише CNN, також розкритикували ABC News та його модераторів. Зокрема, один із них сказав, що Гарріс не ставили достатньо питань щодо інфляції та економіки.

Штаб кандидатки від Демократичної партії Камали Гарріс уже запропонував провести другі дебати перед виборами у листопаді. «Під яскравим світлом американський народ побачив вибір, з яким йому доведеться зіткнутися цієї осені біля виборчих скриньок: між рухом уперед із Камалою Гарріс чи відкатом назад із Трампом. Ось що вони побачили сьогодні ввечері і що вони побачать на других дебатах у жовтні. Віцепрезидентка Гарріс готова до других дебатів. А Дональд Трамп?», – йдеться у повідомленні штабу.

Нагадаємо, за даними експрес-опитування CNN, більше половини глядачів дебатів вважають, що перемогла Гарріс.

Гарріс ще раніше була налаштована на проведення двох раундів дебатів із Трампом. Окрім того, на 1 жовтня заплановано дебати кандидатів у віцепрезиденти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: