Підозрюваному у побитті колишнього військового у Смілі обрали запобіжний захід

Читать на русском
За клопотанням прокурора підозрюваному у побитті військовослужбовця у Смілы обрано запобіжний захід – тримання під вартою.
фото Нацполіція

Підозрюваному у побитті ветерана війни у ​​Смілі Черкаської області суд обрав запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції та Офісу генпрокурора.

«Сьогодні, 11 вересня, Смілянський міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчих поліції та прокуратури та обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави», – сказано в повідомленні.

Йому інкриміновано вимагання та хуліганство, вчинені групою осіб за ч. 4 ст. 189 та ч. 2 ст. 296 ККУ.

Також повідомлено про підозру у хуліганстві ще одному учаснику побиття, батьку першого фігуранта (ч. 2 ст. 296 КК України).

Нагадаємо, інцидент з побиттям колишнього учасника бойових дій стався у Смілі минулого тижня. Розголос він отримав після публікації відео в соцмережах.

Прокуратура повідомила про підозру чоловіку, який побив ветерана. Його також оголосили у розшук. 28-річний чоловік ховався від органів слідства в одному з готелів на території Черкаської області. Сьогодні вранці стало відомо, що чоловіка затримали.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: