Партизани провели розвідку одного із російських заводів, який є важливим для ППО окупантів

Читать на русском
Партизани провели розвідку біля одного з російських заводів у Нижегородській області, який є стратегічно важливий для ППО окупантів.
Getty Image

Партизани провели розвідку біля одного з російських заводів у Нижегородській області, який є стратегічно важливий для ППО окупантів.

Про це повідомляє партизанський рух «Атеш».

Підприємство входить до складу концерну ППО «Алмаз-Антей», яке займається розробкою та модернізацією радіолокаційних станцій, систем розпізнавання та антенних пристроїв для окупантів.

Партизани відмічають, що завод має стратегічно важливе значення для повітряної оборони росії. На його території агентам вдалося зафіксувати велику кількість радіолокаційних комплексів, мобільних РЛС та обладнання для ідентифікації «свій-чужий».

«Він розташований за 810 км від кордону з Україною, що ставить його в радіус поразки ударними БПЛА. Вся детальна інформація про об'єкт була передана у надійні руки», – додають у дописі.

Нещодавно українським партизанам вдалося провести розвідку, під час якої встановили місце розташування російських систем ППО на півночі Криму. Координати передали ЗСУ.

Також вони повідомляли, що в Євгенівці Донецької області російські війська облаштували командний пункт артилерійської бригади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: