Партизани розвідали системи ППО росіян у тимчасово окупованому Криму

Читать на русском
Партизани зафіксували позицію розгортання установки ПЗУ 9А84 зі складу зенітно-ракетної системи С-300В у районі Чонгарського мосту.
t.me/atesh_ua

Українським партизанам вдалося провести розвідку, під час якої встановили місце розташування російських систем ППО на півночі Криму та передати координати ЗСУ.

Про це повідомляє партизанський рух АТЕШ.

Як часто Україна завдає ударів по російських військових об'єктах в окупованому КримуЗ якою регулярністю відбуваються атаки на військові об'єкти росіян в окупованому Криму – на інфографіці.

Агенти руху провели розвідку і виявили точне місце розташування комплексів протиповітряної оборони, що прикривають окупований півострів із північного боку.

Зокрема, партизани зафіксували позицію розгортання установки ПЗУ 9А84 зі складу зенітно-ракетної системи С-300В у районі Чонгарського мосту.

Зазначається, що детальна інформація та дані про позиції розгортання систем ППО, зенітних установок і систем радіолокації були зафіксовані та передані Силам оборони України.

«Ці дані дадуть змогу ефективніше планувати удари по критично важливих об'єктах окупаційного режиму, послаблюючи оборону і наближаючи звільнення Криму», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, партизани помітили деградацію конструкційних елементів Кримського мосту, це свідчить, що переправа потребує негайного ремонту.

Раніше партизани розвідали військову базу рф у Севастополі.

Також нещодавно українські партизани провели розвідку на військовому аеродромі Левашово у Ленінградській області рф. Він служить важливою базою для росії, забезпечуючи підтримку авіаційних операцій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: