Партизани привели розвідку та заявили, що Кримський міст потребує екстреного ремонту

Читать на русском
Російські війська стали приділяти менше уваги стану Кримського моста. Відтак він потребує екстренного ремонту.
t.me/atesh_ua

Партизани помітили деградацію конструкційних елементів Кримського мосту, що свідчить, що переправа потребує негайного ремонту.

Про це повідомив партизанський рух «Атеш».

Як часто Україна завдає ударів по російських військових об'єктах в окупованому КримуЗ якою регулярністю відбуваються атаки на військові об'єкти росіян в окупованому Криму – на інфографіці.

Партизани після розвідки Кримського мосту пишуть, що внаслідок отриманих пошкоджень відбувається деградація конструкційних елементів переправи. Наразі міст потребує екстреного ремонту.

«Унаслідок отриманих пошкоджень відбувається деградація конструкційних елементів мосту, що призводить до осипання його окремих частин. Ставлення до його стану стає дедалі більш зневажливим, уже ніхто не приділяє йому належної уваги», – йдеться в повідомленні.

Тим часом кількість комплексів ППО в окупованому Криму продовжує зменшуватися, що робить міст ще вразливішим.

Раніше повідомляли, що українські захисники мають план остаточного знищення незаконного Керченського мосту та повернення окупованого росією Криму.

Командувач Військово-морських сил ЗСУ раніше зазначав, що в рамках деокупації Криму Сили оборони України повинні будуть знищити Керченський міст, оскільки цей об'єкт все ще використовується росіянами у військових цілях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: