Бійці ГУР атакували російську базу безпілотників у Сирії – ЗМІ

Читать на русском
На цій базі російські війська виготовляли та тестували ударні БПЛА, а також виготовляли камуфльовані саморобні вибухові пристрої, бойові частини яких зберігалися на позиції.
mil.in.ua

Спецпризначенці ГУР з групи «Хімік» у неділю, 15 вересня, атакували російську базу біля сирійського Алеппо. Там росіяни виготовляли та випробовували ударні БПЛА.

Про це повідомляє Kyiv Post, опублікувавши відповідне відео.

Зазначається, що операція відбулася на південно-східних околицях Алеппо.

«Бійці Головного управління розвідки Міноборони України з групи «Хімік» вранці у неділю, 15 вересня, атакували російську військову базу в Сирії», - йдеться у повідомленні.

За інформацією ЗМІ, на вказаній базі російські війська виготовляли та тестували ударні БПЛА, а також використовувалася росіянами для виготовлення «камуфльованих саморобних вибухових пристроїв», бойові частини яких зберігалися на позиції, яку атакували спецпризначенці ГУР.

На відео, зняте розвідником, видно символіку української воєнної розвідки неподалік російської бази. Невдовзі на російському обʼєкті стається вибух з подальшою детонацією боєкомплекту. Також на відео видно вибухівку, яка була попередньо закладена в приміщенні бази.

ЕКСКЛЮЗИВ: ГУР атакувало базу російських дронів у СирїіKyiv Post

Як стверджують джерела Kyiv Post у спецслужбі, група «Хімік» наприкінці липня 2024 року також здійснила черговий комплексний удар по позиціях окупаційних військ рф у Сирії.

Нагадаємо, спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони України 25 липня завдали комплексного удару по російській базі у Сирії. Це сталося після зустрічі керівників рф та Сирії.

У червні США завдали авіаудару по Сирії та ліквідували високопоставленого члена ІДІЛ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: