Окупанти вдарили КАБом по Кураховому, є жертва

Читать на русском
Сьогодні росіяни обстрілювали місто Курахове. Від влучання засобів ураження загинула містянка, двоє осіб зазнали поранень.
Ілюстративне фотоНацполіція

Внаслідок російських обстрілів на Донеччині у суботу, 21 вересня, у Кураховому загинула місцева жителька. Ще семеро людей в області зазнали поранень.

Про це Донецька обласна прокуратура повідомляє у Telegram.

«Упродовж години ЗС рф обстрілювали місто Курахове. Попередньо, використавши КАБ та ствольну артилерію. Від влучання засобів ураження загинула містянка, двоє осіб зазнали акубаротравм і рваних ран», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вдень під обстрілом було селище Олексієво-Дружківка.

«Війська держави-агресора поцілили по підприємству, де травмована 49-річна співробітниця», - розповіли у прокуратурі.

При цьому, із РСЗВ окупанти декілька разів завдали ударів по селу Костянтинопіль.

«Тілесні ушкодження дістали двоє жінок віком 63 й 80 років та чоловік. Також окупанти атакували, ймовірно, УМПБ Д-30 СН село Шахтарське. Осколкового поранення зазнав місцевий житель», - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, сьогодні, 21 вересня, у Сумах пролунали два вибухи. Наразі без світла залишається житловий район Баранівка, а також є постраждалий серед цивільних.

Також сьогодні, 21 вересня, у Дніпровському районі Херсона внаслідок скиду вибухівки з російського дрона було поранено 48-річного чоловіка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: