«Занадто пізно»: Трамп відмовився від повторних дебатів з Гарріс

Читать на русском
Республіканець Дональд Трамп відмовився від дебатів з Камалою Гарріс, аргументуючи це тим, що голосування за президента США уже почалось.
Фото: AP

Колишній президент Дональд Трамп відмовився від другого раунду дебатів з віцепрезиденткою Камалою Гарріс. Республіканець стверджує, що проводити нові дебати вже «занадто пізно».

Про це повідомляє CNN.

Президентські вибори в США: що Трамп та Гарріс обіцяють американцямДо президентських виборів у США менше двох місяців. На інфографіці – що Дональд Трамп та Камала Гарріс обіцяють американцям.

Трамп пояснив свою відмову від дебатів тим, що американці вже почали голосувати на виборах 2024 року.

«Проблема з новими дебатами полягає в тому, що вже надто пізно, оскільки голосування вже триває», — пояснив колишній президент США на мітингу у Вілмінгтоні, штат Північна Кароліна.

Республіканець також заявив, що дебати потрібні Гарріс лише тому, що вона нібито програє.

«Тепер вона хоче провести дебати на CNN перед виборами, бо сильно відстає», — додає Трамп.

За інформацією видання, національні опитування не показують чіткого лідера у президентській гонці. Гарріс і Трамп мають однакові шанси на перемогу.

Нагадаємо, 11 вересня відбулися дебати між кандидатами у президенти США Камалою Гарріс та Дональдом Трампом на телеканалі ABC News.

За результатами першого після дебатів опитування щодо виборів віцепрезидентка США та кандидатка від Демократичної партії Камала Гарріс випереджала республіканця Дональда Трампа з результатом 47% проти 42%.

А сьогодні віцепрезидентка США та кандидатка у президенти Камала Гарріс прийняла запрошення телеканалу CNN на дебати, що мають відбутись 23 жовтня, закликавши республіканського опонента Дональда Трампа зробити те саме.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: