Окупанти завдали авіаудару по будинку у Слов’янську, є поранені

Читать на русском
Російські війська скинули авіабомбу на приватний сектор Слов’янська Донецької області. Внаслідок атаки є постраждалі.
facebook.com/pgo.gov.ua

Російські окупаційні війська у неділю, 22 вересня, скинули на місто Слов'янськ авіабомбу вагою 250 кг, внаслідок чого троє місцевих жителів зазнали поранень.

Про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Фейсбуці.

Як зазначається, сьогодні об 11:50, армія держави-агресора атакувала Слов’янськ. Під приціл ворожих військ потрапив приватний сектор.

Бомба вдарила по одному з будинків. З-під завалів будинку рятувальники деблокували жінку. Також тілесні ушкодження отримали двоє її сусідок 53 і 54 років. Потерпілих доставлено до лікарні для надання невідкладної допомоги.

Згідно зі словами начальника Слов'янської міської військової адміністрації Вадима Ляха, у Слов'янську були атаковані мікрорайон Черевківка і Словкурорт. Внаслідок атаки були зруйновані та пошкоджені приватні будинки.

Попередньо, країна-агресор завдала удару з використанням «ФАБ-250» з УМПК.

Нагадаємо, у Харкові кількість постраждалих внаслідок російського удару по багатоповерхівці зросла до 13. Серед них – троє дітей.

Також у суботу, 21 вересня, внаслідок російської атаки дроном-камікадзе по Нікополю загинули 12-річна дівчинка і 25-річна жінка. Також поранено 4-річну дівчинку і 25-річного чоловіка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: