На Донеччині під час ворожого обстрілу загинув ексрадник Залужного

Читать на русском
Після повномасштабного вторгнення Никитюк був радником колишнього головнокомандувача ЗСУ Залужного, служивши у Військовій службі правопорядку.
Ілюстративне фотоglavred.net

Біля Добропілля у Донецькій області внаслідок ракетного удару загинув полковник Олександр Никитюк - колишній радник ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про це повідомила Володимирська міська рада у Фейсбуці.

«На Донеччині, в районі міста Добропілля, внаслідок ракетного удару загинув 56-річний полковник ЗСУ Олександр Никитюк», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Никитюк свою кар’єру у правоохоронних органах розпочав у Володимирському відділі внутрішніх справ. Він працював на різних посадах у карному розшуку, а з березня 2005 року був призначений начальником відділу міліції у Володимирі, який очолював протягом шести років. Потім працював на посаді заступника начальника УМВС України у Волинській області, після чого став заступником начальника міліції Херсонської області.

Відомо, що після повномасштабного вторгнення Никитюк був радником колишнього головнокомандувача ЗСУ Залужного, служивши у Військовій службі правопорядку. У Никитюка залишилась дружина та двоє синів.

«Сьогодні від ворожої ракети загинув полковник Збройних сил України Никитюк Олександр Євгенович. Спочивай з миром. Дякую, що був у моєму житті. Завжди. Дякую, що пішов до... Ти був справжній. Самий справжній з справжніх», - відреагував Залужний.

Нагдаємо, що у липні колишній головком ЗСУ Валерій Залужний розпочав виконання обов'язків Надзвичайного та Повноважного Посла України у Великій Британії.

А у травні цього року поетеса Ліна Костенко та колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний також стали почесними громадянами Києва. До цього Залужний та глава ГУР Кирило Буданов отримали звання Героя України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: