Ізраїль завдав ударів по Сектору Газа та знищив безпілотник з Iраку

Читать на русском
За минулу добу Армія оборони Ізраїлю вдарила по командному центру ХАМАС у Секторі Газа, атакувала позиції Хезболли у Лівані, а також збила безпілотник з Іраку.
Фото ілюстративне

Iзраїльські військові продовжують завдавати ударів по позиціях терористів ХАМАСу. Армії вдалось вдарити по командному центру терористів ХАМАС у Секторі Газа, атакувати позиції «Хезболли» у Лівані, а також збити ворожий безпілотник, що летів з Іраку.

Про це повідомляє Армія оборони Iзраїлю (ЦАХАЛ).

Iзраїль заявив про ліквідацію БпЛА випущеного з півночі на півдні Голан і в районі долини Бейт-Шеан. Саме там помітили запущений з Іраку дрон, який перетинав Сирію на територію Ізраїлю.

У бік БПЛА було випущено кілька перехоплювачів. Про постраждалих не повідомляється.

Також нещодавно під керівництвом розвідки ЦАХАЛ та ISA IAF завдали точного удару по терористам ХАМАС, які діяли в центрі управління та управління в центральній частині сектора Газа.

«Командно-контрольний центр, який був вбудований у склад, який раніше служив школою «Халед ібн аль-Валід», використовувався терористами ХАМАС для планування та здійснення терористичних атак проти військ ЦАХАЛу та Держави Ізраїль», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що перед ударом було вжито багато заходів для зменшення ризику заподіяння шкоди цивільному населенню, включаючи використання високоточних боєприпасів, повітряне спостереження та отримання додаткової розвідувальної інформації.

Нагадаємо, нещодавно президент Ізраїлю Іцхак Герцог заперечив причетність своєї країни до масового підриву пейджерів та рацій, якими користувалися бойовики «Хезболли» у Лівані.

Армія оборони Ізраїлю вдарила по військовим об'єктам Хезболли на півдні Лівану. Солдати уразили приблизно 400 пускових установок терористів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: