У Ростовській області спалахнула пожежа після атаки безпілотників

Читать на русском
У ніч на 27 вересня над Новошахтинськом через атаку БПЛА працювали засоби ППО. Внаслідок падіння уламків сплахнула пожежа.
Фото: росЗМI

У ніч на 27 вересня у рф заявили про атаку безпілотників на Ростовську область, а саме місто Новошахтинськ. У регіоні працювала ППО. Внаслідок падіння уламків дрона сплахнула пожежа.

Про це повідомляють губернатор області Василь Голубєв та росЗМI.

Чотири найбільш масштабні атаки дронів на росію: наслідкиНа інфографіці – чотири найбільш масштабні атаки безпілотників на росію і що відомо про їх наслідки.

На атаку безпілотників у Ростовській області скаржилися ще близько опівночі. Згодом у Новошахтинську пролунали вибухи. Місце влада заявила про роботу сил ППО.

«Загалом під Новошахтинськом цієї ночі знищено 7 БПЛА. Внаслідок падіння уламків у полі спалахнула трава. Вогонь оперативно загасили чергово-рятувальними службами. Постраждалих та руйнувань на землі не зафіксовано», – написав глава регіону.

За даними місцевих, уламки БПЛА впали поряд із ЛЕП.

За уточненою інформацією, дронами був атакований мікрорайон Новошахтинська Нова Соколівка. Поруч з ним знаходиться Новошахтинський НПЗ.

Нагадаємо, уночі 23 вересня у місті Кам’янськ-Шахтинський Ростовської області рф атакували хімічний комбінат «Кам’янський». Внаслідок падіння однієї зі збитих цілей на території підприємства було пошкоджено трубу газопостачання.

А у Таганрозі 24 вересня сталася пожежа на складі лісоматеріалів. Росіяни стверджують, що причиною стали уламки українського безпілотника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: