Зеленський представив Байдену «план перемоги»

Читать на русском
Президент Зеленський під час зустрічі з Джо Байденом представив йому план перемоги України. Його обговорять на зустрічі Контактної групи уже 12 жовтня.
Фото: Голос Америки

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з американським колегою Джо Байденом. Лідери обговорили «план перемоги» України та подальшу підтримку США.

Про це у Telegram повідомив президент Зеленський.

Зеленський розповів, що робитиме Україна, якщо Байден не підтримає «план перемоги»Президент України Володимир Зеленський у великому інтерв'ю розповів що робитиме, якщо лідер США Джо Байден не підтримає його план перемоги.

Зазначають, що під час зустрічі з Байденом президент України представив йому «план перемоги». Лідери обговорили деталі для його посилення, скоординували позиції, погляди та підходи.

Зеленський подякував Сполученим Штатам та зокрема президенту Байдену за непохитну підтримку України.

«Ми глибоко цінуємо те, що Україна й Америка стояли пліч-о-пліч із перших митей російського вторгнення. Ваша рішучість неймовірно важлива для нашої перемоги», – йдеться у дописі.

У Білому домі додають, що президенти також обговорили дипломатичні, економічні та військові аспекти плану президента Зеленського та доручили своїм командам провести інтенсивні консультації щодо наступних кроків.

12 жовтня Байден проведе зустріч на рівні лідерів Контактної групи з питань оборони України в Німеччині, де двоє лідерів представлять удосконалений план та координуватимуть з міжнародними партнерами додаткову допомогу для України.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський зустрівся з віцепрезиденткою США Камалою Гарріс. Кандидатка від демократів заявила про непохитну підтримку України.

Також Білий дім сьогодні виділив Україні нову військову допомогу на суму 7,9 млрд доларів. ЗСУ отримають додткову систему ППО Patriot.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: