Окупанти обстріляли медзаклад у Сумах, є загиблі (оновлено)

Читать на русском
У суботу, 28 вересня, зранку окупанти атакували медичний заклад у Сумах за допомогою безпілотників.
Мілітарний

У суботу, 28 вересня, зранку окупанти атакували медичний заклад у Сумах за допомогою безпілотників.

Про це повідомляє Сумська ОВА у Telegram.

За даними адміністрації, вранці ворог завдав авіаційний удар по закладу охорони здоров’я в обласному центрі, застосувавши ударні дрони. Через кілька хвилин загарбники завдали повторного удару по місту. Цього разу російські війська атакували житловий сектор.

Міністерство внутрішніх справ України уточнило, що у Сумах росіяни двічі вдарили по медичному закладу. Станом на 9:20 було відомо про шість жертв. Внаслідок першого обстрілу загинула одна людина, з медзакладу розпочали евакуацію під час якої ворог завдав повторного удару.

«Для допомоги людям на місце обстрілу прибули рятувальники та поліцейські. Тоді ж, під час евакуації хворих, ворог знову наніс удар. Станом на зараз відомо про 6 загиблих, серед яких поліцейський. Ще одного поліцейського поранено», – зазначають у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 28 вересня, російські війська атакували Київ ударними дронами. У столиці уламки пошкодили нежитлову будівлю.

Також ввечері 27 вересня російська армія вкотре завдала авіаударів по Харкову та Купʼянщині. Внаслідок атак постраждали дві людини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: