Російські війська атакували Київ ударними дронами, уламки пошкодили будівлю

Читать на русском
У ніч на неділю, 28 вересня, російські війська атакували Київ ударними дронами. У столиці уламки пошкодили нежитлову будівлю.
Генштаб ЗСУ

У ніч на неділю, 28 вересня, російські війська атакували Київ ударними дронами. У столиці уламки пошкодили нежитлову будівлю.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація у Telegram.

Відомо, що о 02:20 у Київській ОВА повідомили про ворожі безпілотники у повітряному просторі. О 04:47 у регіоні знову працювала ППО. Зазначають, що близько 15 безпілотників, які атакували столицю, було знищено.

Варто додати, що це була вже десята повітряна атака на Київ з початку вересня.

«Російська армія знову застосувала ударні БпЛА. Попередньо – без змін, ті самі дрони на кшталт «Shahed». Вони були запущені з південного та північно-східного напрямків. На Київ баражуючі боєприпаси почали заходити кількома хвилями. Повітряна тривога у столиці тривала близько трьох години», – йдеться у дописі.

Попередньо, зафіксували падіння уламків в Оболонському районі Києва. Унаслідок чого було пошкоджено нежитлове приміщення. Серед людей постраждалих немає.

Нагадаємо, окупанти вночі 26 вересня направили у бік Києва понад 15 ударних дронів, сили ППО збили близько 10 із них. У Печерському районі уламки впали на житловий будинок, постраждала дитина.

Також ввечері 27 вересня російська армія вкотре завдала авіаударів по Харкову та Купʼянщині. Внаслідок атак постраждали дві людини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: