Львівському псевдоактивісту Стахіву не змогли обрати запобіжний захід

Читать на русском
Скандальному активісту Остапу Стахіву втретє не обрали запобіжний захід у Галицькому районному суді Львова.
фото Громадське

Підозрюваному у шахрайстві та розкритті розташування підрозділу ЗСУ Остапу Стахіву знову не обрали запобіжний захід у Галицькому районному суді Львова. Стахів подав клопотання про відведення судді.

Про це повідомляє Громадське у понеділок, 30 вересня.

Львівському псевдоактивісту Стахіву повідомили про підозру у зливі локацій ЗСУУ Львові псевдоактивісту повідомлено про підозру за злив інформації про ЗСУ. Імовірно, мова йде про блогера та антивакцинатора Остапа Стахіва.

«Скандальному активісту Остапу Стахіву, підозрюваному в незаконному поширенні локацій ЗСУ та шахрайстві, втретє не обрали запобіжний захід», – йдеться в повідомленні.

Відповідно до положення про безоплатну правову допомогу, Стахіву призначили адвоката – Володимира Яцишина. Підозрюваний відмовився від нього, сам адвокат також оголосив відмову від захисту Стахіва, оскільки той має два адвокати.

Один із представників захисту разом із підозрюваним, який не прийшов на два попередні засідання, подав клопотання про ознайомлення з матеріалами засідань. Суддя Віктор Романюк задовольнив його та оголосив перерву на 20 хвилин для ознайомлення сторони захисту.

Після цього Стахів подав заяву про відведення судді і в судовому засіданні оголосили перерву.

Нагадаємо, 25 вересня Львівському псевдоактивісту Стахіву повідомили про підозру у зливі локацій ЗСУ.

А у листопаді 2021 року Стахів отримав підозру у спробі захоплення державної влади. У грудні він вийшов з СІЗО під заставу.

За кілька місяців до початку повномасштабної війни під його керівництвом проходили мітинги «руху антивакцинаторів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: