У трьох областях застосували аварійні відключення світла

Читать на русском
Вранці 3 жовтня обленерго застосували аварійні відключення світла у частині Сумської, Харківської та Полтавської областей.
Фото: Freepik

У четвер, 3 жовтня, енергетики ввели тимчасові аварійні відключення світла у Сумах та Сумському районі, у Харкові і Харківській області та на Полтавщині.

Про аварійні відключення на Сумщині повідомив голова Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко в Telegram.

За його словами, зараз є тимчасове аварійне відключення у Сумському районі та Сумах. Енергетики роблять все, для усунення аварійної ситуації. Ще зранку у Сумах зафіксували значне погіршення якості повітря. Також є проблеми з мобільним зв'язком.

Про аварійні відключення на Харківщині повідомила пресслужба Харківобленерго.

«У зв'язку зі складною ситуацією в Об'єднаній енергосистемі України у Харкові та Харківській області введено графіки аварійних відключень. Просимо з розумінням поставитися до обмеження електропостачання», – йдеться у повідомленні.

У Полтавському обленерго повідомили, що відповідно до розпорядження Укренерго, аварійні відключення в об’ємі 50 МВт застосували у Миргородському та Полтавському районах.

В Укренерго підтвердили запровадження графіків відключень світла на Харківщині та Полтавщині.

«Через наслідки обстрілів, для недопущення перевантаження обладнання та зниження напруги в мережах обленерго, з 10:15 у частині Харківської та Полтавської областей запроваджені аварійні відключення. Застосування ГАВ триватиме до завершення аварійно-відновлювальних робіт», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора Укренерго повідомляло, що планових відключень світла у четвер не очікується. Раніше в Укренерго розповіли, за яких умов зима зможе пройти без відключень світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: