У Міноборони розповіли, скільки військових користуються застосунком «Армія+»

Читать на русском
Протягом перших двох місяців роботи програми Армія+ його функціями скористалися 300 000 військовослужбовців, повідомили у Міноборони.
Фото: АрміяInform

Протягом перших двох місяців роботи додатка «Армія+» його функціями скористалися 300 000 військовослужбовців.

Такими даними поділилася заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, яку цитує пресслужба відомства.

У застосунку «Армія+» з'явилася важлива функціяУ застосунку Армія з'явилася можливість оновити свій статус про військову службу, повідомили в Міноборони.

За словами чиновниці, понад 1 000 військових частин уже використовують застосунок для електронних рапортів.

Наразі функції «Армії+» доступні військовослужбовцям ЗСУ та Державної спеціальної служби транспорту України. У майбутньому його зможуть використовувати усі підрозділи Сил оборони.

«Швидкі темпи впровадження бачимо в бригадах, особовий склад яких розосереджений та знаходиться далеко від власних штабів. Армія+ допомагає швидко відправити рапорт, простежити його погодження, незалежно від того, де фізично знаходиться командування», – зазначила Черногоренко.

Вона додала, що Міноборони вже готує нове оновлення програми. Зокрема, у наступній версії «Армія+» з'являться нові види рапортів, а також буде доданий функціонал навчання військової справи.

Нагадаємо, додаток «Армія+» було офіційно запущено на початку серпня. Раніше у Міноборони розповіли, коли в Україні з'явиться електронний військовий квиток.

Також повідомлялося, що міністерство оборони України має намір запровадити технологію, яка дозволить захистити мобільні телефони військовослужбовців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: