Глава Енергоатому звільнив топ-менеджера, якого затримали на хабарі

Читать на русском
Олександра Скопича звільнили з посади в Енергоатомі на тлі суспільного резонансу, а саме затримання його під час отримання хабара.
фото facebook.com yuurii.nikolov

Голова Енергоатому Петро Котін звільнив Олександра Скопича з посади директора з контрольно-ревізійної роботи та комплаєнс-політики.

Про це повідомила пресслужба Енергоатому 4 жовтня.

У компанії зазначили, що в інформаційному просторі почалася хвиля інформаційних атак на держпідприємство через «замовні брехливі публікації» з метою, що збігається з цілями ворога – зірвати проходження осінньо-зимового періоду та знайти нові об'єкти для масованих атак.

Водночас, тригером, який посилив ефект, стала справа Скопича, якого нещодавно Служба безпеки України затримала на отриманні хабара.

«З огляду на громадський резонанс та порушення ним вимог Компанії у сфері боротьби з корупцією, 30 вересня 2024 року наказом виконувача обов'язків Голови правління АТ «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна цього чиновника звільнено з посади», – заявили в пресслужбі.

Нагадаємо, 28 вересня СБУ затримала на хабарі директора з контрольно-ревізійної роботи комісії Енергоатома Олександра Скопича. Згодом у НАЕК «Енергоатом» підтвердили затримання посадової особи під час отримання хабара. У СБУ розповіли подробиці затримання Скопича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: