В «Енергоатомі» відреагували на затримання топменеджера на хабарі

Читать на русском
В Енергоатомі заявили, що директора з контрольно-ревізійної роботи Олександра Скопича затримали за активної участі представників компанії.
Ілюстративне фотоlivejournal.com

В НАЕК «Енергоатом» підтвердили затримання посадовця компанії Олександра Скопича під час отримання неправомірної вигоди, заявивши, що це відбулося за активної участі представників компанії, і вона й надалі сприятиме слідчим.

Про це пресслужба «Енергоатома» повідомляє у Telegram.

У Енергоатомі наголосили, що їхнім пріоритетом є забезпечення дотримання норм чинного законодавства.

«В компанії діє політика нульової толерантності до корупції. І це стосується не тільки внутрішніх питань компанії, а й поведінки працівників поза межами службової діяльності», - підкреслили у НАЕК.

Зазначається, що Скопич сприяв у вирішенні питання в іншій компанії завдяки своїм звʼязкам та виступив посередником між підрядником і іншою компанією.

«Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та активної участі представників Енергоатома було затримано одного із працівників компанії під час отримання неправомірної вигоди», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, компанія й надалі сприятиме слідчим у проведенні якомога швидшого та неупередженого розслідування.

Нагадаємо, у суботу, 28 вересня, Служба безпеки України затримала на хабарі директора з контрольно-ревізійної роботи команії «Енергоатом» Олександра Скопича.

Раніше прокурори САП спільно з детективами НАБУ викрили заступника прокурора Запорізької області Наталю Максименко на отриманні 40 тисяч доларів неправомірної вигоди. Згодом її заарештували.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: