Хабар у 40 тисяч доларів: заступниці прокурора Запорізької області повідомили про підозру

Читать на русском
Детективи НАБУ повідомили про підозру заступниці керівника Запорізької обласної прокуратури.
фото САП

САП та НАБУ повідомили про підозру заступниці керівника Запорізької обласної прокуратури, яку спіймали на великому хабарі.

Про це повідомила пресслужба САП у вівторок.

П'ять років роботи Антикорупційного суду: кількість розглянутих справ та винесених вироківСкільки розглянуто справ та винесено вироків за п'ять років роботи Вищого антикорупційного суду.

«24 вересня за дорученням прокурора САП детективи НАБУ повідомили про підозру заступнику керівника Запорізької обласної прокуратури. Дії прокурора кваліфіковано за ч. 4 ст. 368 КК України», – йдеться у повідомленні.

За інформацією «Слово і діло», йдеться про Наталю Максименко.

В рамках досудового розслідування правоохоронці дізналися, що заступниця обласного прокурора попросила та отримала хабар у розмірі 40 тис. доларів за вирішення питання щодо зміни підслідності у кримінальному провадженні, забезпечення скасування арешту майна особи та не притягнення до кримінальної відповідальності за іншими статтями щодо яких здійснюється досудове розслідування.

23 вересня жінку затримали разом із отриманими грошима.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, про затримання жінки на хабарі стало відомо у понеділок. Раніше повідомлялося, що експрокурора Одеської області судитимуть за хабар.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: