У Києві вперше за час повномасштабної війни частково перекриють вулиці через марафон

Читать на русском
Учасники марафону Незламності вперше з початку війни вибіжать за межі Труханового острова. Деякі вулиці Києва 13 жовтня будуть частково перекриті.
instagram.com/kyiv_city_marathon

У Києві 12-13 жовтня відбудеться марафон Незламності. Вперше з початку повномасштабної війни учасники марафону вибіжать за межі Труханового острова, деякі вулиці у місті будуть частково перекриті.

Про це повідомляє організатор марафону Run Ukraine.

Які культові речі знаменитостей було продано з аукціонів для допомоги УкраїніІз благодійних аукціонів на користь України продали фліску Зеленського, ручку Байдена, велосипед Кличка, кубок Євробачення-2022, автомобіль актора Річарда Гіра, більше – на інфографіці.

Зазначається, що хоча марафон проходитиме два дні, вулицями міста учасники пробіжать лише в неділю, 13 жовтня.

Старт Київського марафону Незламності відбудеться на Трухановому острові. Далі маршрут пройде через Північний міст, Оболонь, Парк «Наталка» та міст «Хвиля Азова» — в одне коло для учасників дистанції півмарафону (21 км) та в два кола для марафонців (42 км).

Рух буде обмежений лише частково. Зокрема, на Північному мості буде обмежено рух двома смугами в один бік. Повного списку вулиць наразі немає.

За допомогою марафону організатори планують зібрати понад 10 млн гривень для армії та інших благодійних ініціатив.

Повідомляється, що 50% від прибутку з різних дистанцій буде передано до UNITED24. Крім цього, дистанція 1,6 км буде повністю благодійною і 100% коштів від реєстрацій будуть направлені в центр Superhumans.

Нагадаємо, раніше «Слово і діло» писало, як змінювалося місце України у світовому рейтингу благодійності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: