ЦАХАЛ ліквідувала лідера проєкту «Хезболли» з виробництва ракет

Читать на русском
Цього тижня iзраїльськi вiйськовi ліквідували одного з керівників проекту Хезболли з виробництва високоточних керованих ракет.
Фото: Reuters

Армія оборони Ізраїлю ліквідувала одного з керівників проекту угруповання «Хезболла» з виробництва високоточних керованих ракет.

Про це йдеться у Telegam-каналі ЦАХАЛ.

Армія оборони Ізраїлю ліквідувала ще одного командира «Хезболли»ЦАХАЛ заявив про ліквідацію внаслідок авіаудару по столиці Лівану командира Хезболли Наубіля Каука.

Раніше цього тижня Iзраїль наніс точний удар по Бейруту. Махмуда Юсефа Анісі було ліквідовано військовими завдяки отриманим розвідданим. Він був одним із провідних керівників кампанії «Хезболли» з виробництва зброї в Лівані та ключовим джерелом інформації щодо технологічних можливостей організації у цій сфері.

Зазначають, що Анісі приєднався до Хезболли понад 15 років тому і був експертом у галузі машинобудування, присвятивши свої знання зміцненню розвитку стратегічної зброї всередині Хезболли.

Нагадаємо, ізраїльська армія вдарила по центру Бейрута вранці в четвер, 3 жовтня. За попередніми даними, під час атаки загинули щонайменше 6 людей.

Також стало відомо, що Ізраїль готовий відповісти на масований ракетний удар Ірану більш рішуче та публічно, ніж у квітні. Але поки що Тель-Авів не планує завдавати ударів по ядерних об'єктах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: