На Донеччині взяли під варту агента рф, який здавав позиції ЗСУ

Читать на русском
Під варту взяли агента рф, який надсилав ворогу дані про фортифікації, опорні пункти та блокпости ЗСУ і Нацполіції на Донеччині.
Фото: Донецька обласна прокуратура

Прокуратура взяла під варту агента зс рф, який надсилав ворогу дані про фортифікації, опорні пункти та блокпости ЗСУ і Нацполіції в Краматорському районі.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

СБУ затримала у Харкові військового, який наводив російські ракети на свою бригадуЧерговим зрадником виявився нещодавно мобілізований 45-річний мешканець Харкова. Він наводив російські ракети на свою бригаду та планував втечу до рф.

«У травні 2024 року на жителя м. Краматорськ вийшов представник зс рф. Він запропонував чоловіку збирати інформацію, що стосується перебування у місті та Краматорському районі підрозділів Сил оборони України», – розповіли у прокуратурі.

Погодившись працювати на державу, чоловік упродовж місяця відслідковував локації зосередження техніки й особового складу наших захисників. Текстові повідомлення та скриншоти «Google Maps» завербований агент надсилав куратору.

Зловмисник повідомляв ворогу про місця зосередження техніки, боєприпасів, розташування фортифікаційних споруд, опорних пунктів і блокпостів, де несуть службу військовослужбовці ЗСУ та співробітники НП України.

Наразі чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, нещодавно Служба безпеки України викрила викладачку університету, яка була інформаторкою фсб та коригувала удари рф по Харкову.

А раніше Служба безпеки затримала агента фсб, який працював на рф у центральних регіонах України. Чоловік шпигував за переміщенням бойової техніки Сил оборони у напрямку передової.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: