Удар «Кинджалами» по Києву: всі ракети збиті, уламки впали у кількох районах

Читать на русском
Сили ППО збили всі Кинджали, якими росіяни намагалися бити по Києву. Уламки впали у кількох районах.
Ілюстративне фото ДСНС

Росія сьогодні близько 8:30 завдала удару по Києву, попередньо аеробалістичними ракетами Х-47М2 «Кинджал». У столиці спрацювала протиповітряна оборона: за попередніми даними, всі цілі були успішно знищені.

Про це заявили у військовій адміністрації міста.

Як часто росія б'є по Україні гіперзвуковими ракетами «Кинджал»На інфографіці – як часто росія використовує для обстрілів України гіперзвукові ракети Кинджал.

На даний момент інформації про постраждалих чи руйнування немає.

Мер Віталій Кличко повідомив, що уламки впали у трьох районах. «Зокрема, у Солом'янському районі – у кількох місцях на відкритий простір. У Шевченківському – поблизу пішохідного переходу. У Голосіївському – в одному місці – на тротуар, в іншому – уламок пробив дах службового мікроавтобуса. Усі служби прямують на місця», – написав він.

У Соломʼянському районі, ймовірно, внаслідок падіння уламків ракети сталася пожежа. У військовій адміністрації уточнили, що уламки пошкодили покрівлю багатоповерхового житлового будинку, один з уламків впав на територію школи, решта - переважно на відкритий території.

Нагадаємо, окрім Києва, росіяни запустили «Кинджали» у бік Старокостянтинова.

3 та 4 жовтня під час атаки безпілотників на столицю їхні уламки падали біля багатоповерхових будинків.

26 вересня сили ППО збили близько 10 «шахедів», які атакували столицю. У Печерському районі уламки впали на житловий будинок. Відомо про двох постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: