Окупанти атакували Одесу балістичними ракетами, є жертва і поранені

Читать на русском
Загинув 60-річний працівник компанії. Ще пʼятеро іноземних громадян членів екіпажу, постраждали. Четверо з них у стані середнього ступеню важкості, один - легкого.
фото: Фокус

Російські окупаційні війська сьогодні ввечері, 7 жовтня, атакували портову інфраструктуру Одеси балістичними ракетами. Внаслідок обстрілу загинув громадянин України, а п’ятеро іноземців зазнали поранень.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер на сторінці у Telegram.

Згідно з його словами, ціллю росії стала портова інфраструктура Одеси.

«Ворог атакував Одесу балістичними ракетами. Ціллю агресора стала портова інфраструктура. Балістичною ракетою ворог влучив у цивільне судно під прапором Палау. Загинув 60-річний українець, працівник приватної компанії, що обробляє вантажі. Ще пʼятеро іноземних громадян постраждали», - написав він.

Як зазначається, четверо з поранених перебувають у стані середнього ступеня тяжкості, один - легкого. Наразі їм надається необхідна медична допомога.

Заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба наголосив, що за два останні дні ворог пошкодив два судна, які мали вивозити вантажі з України.

Він уточнив, що судно «OPTIMA» під прапором Палау зайшло в порт Одеси для завантаження, сьогодні, 7 жовтня. Його було пошкоджено російською балістичною ракетою.

Нагадаємо, що окупаційна армія росії у понеділок, 7 жовтня, завдала авіаційного удару по місту Слов'янськ. В результаті атаки є загиблий та постраждалі.

Водночас, сьогодні росіяни завдали авіаудару по Херсону, використавши чотири КАБи. Протягом дня кількість постраждалих зростала та вже досягла 20 осіб.

Також повідомлялося, що окупанти вдарили по навчальному закладу у Куп'янську, там є постраждалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: