В окупованій Феодосії горить нафтобаза

Читать на русском
У Феодосії в окупованому Криму після нічної атаки безпілотників горить російська нафтобаза.
Фото: Кримський вітер

У Феодосії (окупований Крим) після атаки безпілотників сталася пожежа на нафтобазі. Горять кілька цистерн із паливом, у місті перекрито рух на деяких вулицях.

Про це повідомляють російські Telegram-канали та «Кримський вітер».

За словами місцевих жителів, вибухи в районі нафтобази пролунали близько пів на п'яту ранку. Незабаром там почалася пожежа.

Окупаційна влада причини пожежі не називає: «Займання виникло на феодосійській нафтобазі, працюють розрахунки МНС, жертв і постраждалих немає».

Російське видання Astra повідомляє, що нафтобаза, що горить, – це, ймовірно, АТ «Морський нафтовий термінал», яке є найбільшим у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів.

Цього року, а точніше у березні, нафтобазу вже атакували безпілотники. Тоді було пошкоджено магістральний трубопровід перекачування палива, виникла пожежа. Крім того, нафтобаза вже зазнавала атак у грудні та листопаді минулого року.

Тим часом російське Міністерство оборони заявляє про «21 збитий український безпілотник». Над окупованим Кримом нібито збито 12 дронів, над Курською областю – 6, по одному – над Бєлгородською, Брянською та Воронезькою областями.

Нагадаємо, цієї ночі вибухи було чутно в районі аеродрому «Саки» у Новофедорівці.

Вночі 4 жовтня українські військові вдарили по російській базі зберігання паливно-мастильних матеріалів «Аннанафтопродукт» у Воронезькій області. У момент атаки там стояли два десятки резервуарів із паливом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: