Окупанти атакували чотири райони Донеччини, є загибла і поранені

Читать на русском
Російські військові у п'ятницю, 11 жовтня, завдали удару по чотирьох районах Донецької області – Бахмутському, Волноваському, Краматорському та Покровському.
Фото: Донецька ОВА

Російські військові у п'ятницю, 11 жовтня, завдали удару по чотирьох районах Донецької області – Бахмутському, Волноваському, Краматорському та Покровському.

Про наслідки атак розповіла пресслужба обласної прокуратури у Telegram.

Відомо, що окупанти обстріляли село Іванопілля зі ствольної артилерії. Внаслідок атаки загинула 74-річна пенсіонерка, яка їхала на велосипеді, щоб набрати води. А у селі Плещіївка від ворожого удару постраждав 44-річний чоловік.

Під ударом також було місто Часів Яр – там 64-річна місцева жителька отримала осколкове поранення та перелом кісток, її доставили до лікарні у тяжкому стані.

Крім того, під обстрілом опинилася Велика Новосілка. Внаслідок ворожого удару «Градом» постраждав чоловік. А в Ясній Поляні від удару рф були травмовані дві жінки 27 і 70 років. Ще один чоловік отримає поранення внаслідок обстрілу міста Мирноград.

«За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України)», – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, вчора російська армія вкотре вдарила по Куп'янщині. Внаслідок атаки одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

А ввечері 9 жовтня росіяни завдали ракетних ударів по портовій інфраструктурі Одеської області. Поки що відомо про 8 загиблих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: