НАБУ провело нові обшуки у справі Ізмаїльського морського порту

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку провели нові слідчі дії у межах справи про заволодіння коштами держпідприємства.
фото: foto-planeta.com

НАБУ і САП провели нові обшуки у межах справи про можливе заволодіння коштами державного підприємства «Ізмаїльський морський торговельний порт» на публічних закупівлях великої складської техніки та іншого обладнання.

Про це йдеться в рішеннях Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Детективи провели обшуки за місцем проживання Сергія Соловйова, який, на думку слідства, контролює ТОВ «КранТехЕлектро», ТОВ «Порт і Флот» і ТОВ «ЕкспортТрейдГруп». Саме ці компанії фігурують у розслідуванні. У нього вилучили мобільний телефон і два ноутбуки, на яких знайшли листування з працівниками Ізмаїльського морського порту щодо проведення закупівель плит, двигунів, навантажувачів, змінно-запасних частин для портової техніки та іншого.

Також було обшукано автомобіль Audi E-Tron Соловйова, в якому вилучили дві запаролені флешки, та в офісних приміщеннях. В офісі було вилучено телефон. Все це майно визнано речовими доказами і на нього накладено арешт.

Крім того, детективи провели обшук у інших фігурантів справи, зокрема, у директора ТОВ «ЕкспортТрейдГруп» Євгена Кубицького. У нього вилучили мобільний телефон з карткою пам'яті та господарські документи.

Нагадаємо, НАБУ і САП розпочали розслідувати справу про ймовірне заволодіння коштами ДП «Ізмаїльський морський торговельний порт». Раніше з'ясувалося, що НАБУ розслідує ймовірні зловживання під час добудови Ташлицької гідроакумулювальної електростанції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: