Iзраїль знову вдарив по Бейруту: понад 20 загиблих та більше сотні поранених

Читать на русском
Ввечері 10 жовтня Iзраїль завдав ракетного удару по Бейруту. Внаслідок атаки загинуло щонайменше 22 людини, ще 117 поранені.
Фото: AP

Ввечері 10 жовтня Армія оборони Ізраїлю завдала ракетного удару по ліванському Бейруту. Уже відомо про 22 загиблих та 117 поранених.

Про це повідомляє BBC News.

Ізраїль готується до розширення зони наземної операції проти «Хезболли» у Лівані – ЗМІІзраїль розгорнув додаткові підрозділи біля кордону з Ліваном, що свідчить про намір розширити операцію проти Хезболли.

Зазначається, що ізраїльські ракети влучили у житлові будинки в двох центральних районах міста. Вони сталися ввечері, коли багато людей вже повернулися додому або знаходилися на вулицях.

Одна з ракет влучила по третьому поверху восьмиповерхового будинку, а в іншому районі удар знищив чотириповерхову будівлю.

За інформацією Міністерства охорони здоров'я Лівану, внаслідок атаки загинули щонайменше 22 особи, а 117 отримали поранення.

Крім того, видання AP повідомляє, що ціллю авіаудару був керівник відділу зв’язку та координації «Хезболли» Вафік Сафа, але спроба його ліквідувати не вдалася. Невідомо, чи він перебував у будівлях, у які влучили ракети.

Нагадаємо, 8 жовтня у ліванському Бейруті винищувачі військово-повітряних сил Ізраїлю завдали ударів по розвідувальних об'єктах терористів, що належать до штаб-квартири розвідки «Хезболли».

Також нещодавно прем'єр-міністр Iзраїлю Беньямiн Нетаньягу пiдтвердив, що Армія оборони Ізраїлю вбила ймовірного нового лідера «Хезболли» Хашема Сафієддіна, а також його наступника.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: