«Хезболла» атакувала Iзраїль безпілотниками, десятки поранених

Читать на русском
У неділю ввечері три безпілотники були запущені з Лівану в бік Ізраїлю. Внаслідок атаки поранені щонайменше 67 осіб.
Фото: Reuters

Ввечері 13 жовтня безпілотники «Хезболли» вдарили по району Біньяміна на півночі Iзраїлю. Внаслідок атаки поранено щонайменше 67 людей.

Про це пише The Jerusalem post.

Ізраїль готується до розширення зони наземної операції проти «Хезболли» у Лівані – ЗМІІзраїль розгорнув додаткові підрозділи біля кордону з Ліваном, що свідчить про намір розширити операцію проти Хезболли.

Зазначають, що у неділю ввечері з Лівану були запущені три безпілотники в напрямку Ізраїлю. Один з них був збитий над Середземним морем, а другий впав на околицях Біньяміни, завдавши серйозних втрат.

В результаті атаки постраждало близько 67 осіб. З них чотири особи зазнали критичних поранень, ще п'ять отримали важкі травми, а 14 — поранення середнього ступеня тяжкості.

Cирени тривоги під час атаки не було ввімкнено, що викликало занепокоєння серед військових. Згідно з даними, безпілотник не був виявлений системами раннього попередження, і жодних спроб його перехоплення не було зроблено. Сигнал тривоги, що пролунав пізніше в Талмей-Елазарі, виявився пов'язаним із перехопленням балістичної ракети, запущеної з Лівану.

У ЦАХАЛ підтвердили, що безпілотник був відправлений з Лівану під прикриттям масованого ракетного обстрілу.

Нагадаємо, ввечері 10 жовтня Армія оборони Ізраїлю завдала ракетного удару по ліванському Бейруту. Повідомлялось про 22 загиблих та 117 поранених.

А за добу 11 жовтня терористи «Хезболла» випустили по Iзраїлю щонайменше 230 снарядів. Крім того, біля кордону Iзраїлю з боку Сирії був помічений ворожий безпілотник.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: