Зеленський збирав «енергетичну» Ставку: які рішення ухвалили

Читать на русском
Президент Зеленський провів Ставку Верховного головнокомандувача, присвячену питанням захисту енергетики та підготовки до зими.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Президент Володимир Зеленський у вівторок, 15 жовтня, провів Ставку Верховного головнокомандувача, присвячену питанням захисту енергетики та підготовки до зими.

Про це він повідомив у Telegram.

Три найбільш масовані повітряні атаки на Україну: порівнянняПорівняння трьох масованих обстрілів України – 24 лютого 2022 року, 29 грудня 2023-го та сьогодні, 26 серпня.

Учасники заслухали доповіді «всіх задіяних у процесі» – Нафтогазу, Укренерго, міністерств енергетики, внутрішніх справ, розвитку громад та територій, Повітряних сил, обласних військових адміністрацій.

«Усі рівні захисту енергетичної інфраструктури: інженерний, засобами РЕБ та силами ППО. Активну участь братиме наша авіація. Також ухвалили рішення щодо посилення ППО в прикордонних і прифронтових регіонах», – повідомив президент.

Зеленський також розповів, що МВС представило план реагування на обстріл та оперативне відновлення пошкоджень.

Крім того, за словами президента, профільні структури продовжують працювати над створенням розосередженої мережі когенераційних установок.

Нагадаємо, напередодні в РНБО спрогнозували, коли росія відновить масовані обстріли.

При цьому в Укренерго запевнили, що енергетики накопичили триразовий запас обладнання на зиму для оперативного відновлення пошкоджених об'єктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: