Партизани розвідали автопарк ворожого флоту в окупованому Севастополі

Читать на русском
Зокрема, під час операції виявлено постійний рух військової техніки, що використовується для постачання й логістики на фронті. Зафіксовано машину інженерного супроводу МТ-ЛБ і БТР-80.
Ілюстративне фотоDepositphotos

Українські партизани провели розвідку автопарку Чорноморського флоту Збройних сил країни-агресора в окупованому Севастополі, у результаті чого виявлено бронетехніку та досліджено гаупвахту з «відмовниками».

Про це повідомляє партизанський рух «Атеш» у Telegram-каналі.

Як зазначається, зокрема, під час операції виявлено постійний рух військової техніки, що використовується для постачання й логістики на фронті. Зафіксовано машину інженерного супроводу МТ-ЛБ і БТР-80.

Згідно з даними партизан, поруч з автопарком розташована гауптвахта Севастопольського гарнізону, де відбувають покарання так звані відмовники - військовослужбовці, здебільшого з 810-ї бригади морської піхоти.

Ці військовослужбовці відмовлялися виконувати накази командування та брати участь у боях, продовжуючи зазнавати втрат на Курському напрямку. Ці солдати відправлені на «перевиховання» у відповідних умовах утримання.

Нагадаємо, партизани провели розвідку біля Інституту ядерної енергетики росіян у Криму, який активно допомагає оборонній промисловості окупантів.

Нещодавно партизани розвідали військову частину радіохімічного біологічного захисту росіян у Криму та встановили місця зберігання спеціальної техніки.

Також виявили великий склад боєприпасів окупаційних військ на території занедбаного вогнетривкого заводу в Пантелеймонівці на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: