Партизани провели розвідку біля Інституту ядерної енергетики рф в Криму

Читать на русском
Партизани провели розвідку біля Інституту ядерної енергетики росіян у Криму, який активно допомагає оборонній промисловості окупантів.
Фото Атеш

Партизани провели розвідку біля Інституту ядерної енергетики росіян у Криму, який активно допомагає оборонній промисловості окупантів.

Про це повідомляє партизанський рух «Атеш».

Агент партизанського руху у Криму провів розвідку біля Інституту ядерної енергетики та виявив, що він бере активну участь в оборонній промисловості росіян. Поряд з ним знаходиться навчальний ядерний реактор, на якому студенти відпрацьовують практичні навички.

Партизани наголошують, що фахівці Інституту тісно співпрацюють з Міноборони росії і залучаються до військових навчань з ядерної безпеки.

«Розвідка таких об’єктів не тільки розкриває структуру ядерної промисловості, а й дає розуміння роботи реакторів та інших ядерних об’єктів, що містять у розробці методів їх виведення з ладу», – додають у дописі.

Нещодавно партизани розвідали військову частину радіохімічного біологічного захисту росіян у Криму та встановили місця зберігання спеціальної техніки.

Також виявили великий склад боєприпасів окупаційних військ на території занедбаного вогнетривкого заводу в Пантелеймонівці на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: