Партизани зафіксували переміщення ракет ППО у Криму – АТЕШ

Читать на русском
Агенти партизанського руху АТЕШ зафіксували транспортування ракет ППО у тимчасово окупованому Криму.
Фото: АТЕШ

Агент партизанського руху АТЕШ зафіксував транспортування ракет до комплексу ППО С-300 у тимчасово окупованому Криму Криму.

Про це повідомили у Telegram-каналі АТЕШ.

Агенти АТЕШ зафіксували активне транспортування ракет до різних комплексів ППО на півострові. Це свідчить про те, що ВС росії готуються до відбиття масованої атаки на їхні військові об'єкти і намагаються посилити свою оборону.

«Цього разу агент виявив маршрут доставки ракет до комплексу протиповітряної оборони С-300 поблизу Керченського мосту, який намагаються зберегти всіма можливими способами», - йдеться в повідомленні.

Партизани продовжують відстежувати маршрути транспортування ракет та виявляти системи ППО, щоб послабити оборону окупантів та допомогти Силам оборони України досягти успіху.

Нагадаємо, нещодавно агентам партизанського руху АТЕШ вдалося здійснити диверсію на одній із ключових для росіян залізничних гілок у Курській області.

Також нещодавно партизани провели розвідку на полігоні 126-ї окремої бригади берегової оборони росіян у Криму. Його виявили на окупованому півострові у Зарічному.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: