Київ уночі атакували «шахеди», пошкоджено багатоповерховий житловий будинок

Читать на русском
Сили протиповітряної оборони збили всі дрони, виявлені у повітряному просторі над Києвом та на підступах до міста. У Деснянському районі уламки пошкодили житловий будинок.
Фото: УНІАН

Російські війська вночі 17 жовтня знову атакували Київ ударними дронами, які хвилями заходили з різних напрямків.

Деталі розповіли у військовій адміністрації.

Скільки коштують ракети до систем ППО, які закривають небо УкраїниНа інфографіці – скільки коштують ракети до Patriot, SAMP/T та інших систем протиповітряної оборони України.

З вечора та протягом ночі повітряну тривогу у місті оголошували чотири рази. Окрім загрози безпілотників одна з тривог була пов'язана з загрозою застосування балістичної зброї.

Як повідомили у військовій адміністрації, сили протиповітряної оборони знешкодили всі дрони, виявлені у повітряному просторі над Києвом та на підступах до міста.

«Попередньо, внаслідок атаки російських ударних дронів в Деснянському районі Києва пошкоджено багатоквартирний житловий будинок. За інформацією на цю хвилину, на трьох поверхах будинку було пошкоджене скління вікон та внутрішнє оздоблення кімнат. Даних щодо потерпілих не надходило», – йдеться у повідомленні.

Пізніше мер Віталій Кличко додав, що невеликий уламок безпілотника виявили на території дитячого садочка. В приміщенні закладу розбита шибка.

Нагадаємо, минулої ночі росія атакувала Україну 136 ударними дронами. Київ також був однією з цілей.

7 жовтня росіяни вдарили по Києву ракетами «Кинджал». Ракети були збиті, уламки впали у трьох районах міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: