Трамп звинуватив Зеленського у початку війни в Україні

Читать на русском
Колишній президент США Дональд Трамп звинуватив Зеленського у початку війни та заявив, що Україна вже зазнала поразки.
Фото DR

Колишній президент США Дональд Трамп знову виступив із провокацiйною заявою, звинувативши президента Володимира Зеленського у початку війни та заявивши, що Україна вже зазнала поразки.

Про це пише Politico.

Трамп заявив, що США потрібно «вийти» з війни в Україні в разі його перемогиДональд Трамп заявив, що США слід вийти з війни в Україні. Проте, за його словами, нинішня адміністрація Білого дому не має наміру цього робити.

На думку Трампа, Зеленський мав запобігти початку війни усіма можливими способами.

«Він ніколи не повинен був дозволити цій війні початися. Війна програна», – заявив Трамп в подкасті з консервативним коментатором Патріком Бет-Девідом.

Крім того, республіканець зазначив, що президент Джо Байден «спровокував цю війну», яка, як він неодноразово стверджував, ніколи б не сталася, якби він був президентом.

Пізніше Трамп додав, що у нього «добрі стосунки з Путіним і Зеленським», з якими він зустрічався минулого місяця під час Генеральної асамблеї ООН. Перед цією зустріччю Трамп пообіцяв домовитися про угоду, яка буде «корисною для обох сторін».

Нагадаємо, нещодавно президент Володимир Зеленський обговорював питання членства України в НАТО з експрезидентом США та кандидатом від Республіканської партії Дональдом Трампом.

Також як відомо, колишній президент США Дональд Трамп нещодавно ухилився від відповіді на питання про те, чи розмовляв він із володимиром путіним після закінчення своєї каденції. Водночас, він зазначив, що було б «розумно» зробити це.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: