Трамп заявив, що США потрібно «вийти» з війни в Україні в разі його перемоги

Читать на русском
Дональд Трамп заявив, що США слід вийти з війни в Україні. Проте, за його словами, нинішня адміністрація Білого дому не має наміру цього робити.
Reuters

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що Штати «застрягли» у війні в Україні, й тільки його перемога дозволить їм «вийти» звідти.

Про це повідомляє агенція Reuters, цитуючи заяву Трампа на мітингу в Атланті.

Президентські вибори в США: що Трамп та Гарріс обіцяють американцямДо президентських виборів у США менше двох місяців. На інфографіці – що Дональд Трамп та Камала Гарріс обіцяють американцям.

Експрезидент знову пообіцяв у разі перемоги «врегулювати війну в Україні» та «покласти край хаосу на Близькому Сході», тому що світ «дуже близький до Третьої світової війни».

«Байден і Камала втягнули нас у цю війну в Україні, і тепер вони не можуть нас витягнути», - сказав Трамп.

Він також повторив свої слова про Зеленського, який «є найкращим торговцем на Землі» та кожного разу після поїздки до США «забирає із собою 100 мільярдів доларів».

Трамп заявив, що досягне переговорів. Але якщо він не стане президентом, США застрянуть у російсько-українській війні.

«Я думаю, що ми застрягнемо в цій війні, якщо я не стану президентом. Я зроблю це. Я досягну переговорів, я піду. Ми повинні піти. Байден каже: «Ми не підемо, поки не переможемо». Що станеться, якщо вони переможуть», - сказав Трамп.

Як відомо, Трамп вважає, що Володимир Зеленський прагне перемоги кандидата від Демократичної партії Камали Гарріс на майбутніх виборах президента США.

Нагадаємо, напередодні Трамп натякнув на ймовірну зустріч із Зеленським цього тижня.

Також Зеленський відреагував на нещодавню стрілянину у гольф-клубі Трампа. Президент заявив, що радий тому факту, що кандидат у президенти США Дональд Трамп не постраждав.

Окрім цього, стало відомо, що Гарріс витрачає на передвиборну кампанію на 5 млн доларів на день більше, ніж Трамп.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: