Трамп і Гарріс дадуть окремі інтерв'ю замість дебатів – ЗМI

Читать на русском
Колишній президент США Дональд Трамп та віцепрезидентка Камала Гарріс ймовірно дадуть окремі інтерв'ю у програмі «60 хвилин» на каналі CBS News.
Фото: ТСН.ua

Колишній президент США Дональд Трамп та віцепрезидентка Камала Гарріс розглядають можливість окремих інтерв'ю у програмі «60 хвилин» на каналі CBS News.

Про це повідомляє видання Axios.

Президентські вибори в США: що Трамп та Гарріс обіцяють американцямДо президентських виборів у США менше двох місяців. На інфографіці – що Дональд Трамп та Камала Гарріс обіцяють американцям.

«Як стало відомо Axios, віцепрезидентка Гарріс та колишній президент Трамп розглядають інтерв’ю для «60 хвилин», які вийдуть один за одним 7 жовтня як фінал виборчої кампанії», – йдеться у повідомленні.

За інформацією з оточення Трампа, інтерв'ю планується найближчим часом, хоча точна дата поки не узгоджена. Також відомо, що на розмову запрошені кандидати на посаду віцепрезидента Тім Волз та Джей Ді Венс.

Ймовірно, ці інтерв'ю можуть бути опубліковані 7 жовтня та відіграють важливу роль у виборчій кампанії. Кампанія Гарріс веде активні перемовини з програмою. Команда Трампа також має намір взяти участь, хоча конкретної дати ще немає.

Нагадаємо, нещдавно колишній президент Дональд Трамп відмовився від другого раунду дебатів з віцепрезиденткою Камалою Гарріс. Республіканець стверджує, що проводити нові дебати вже «занадто пізно».

Також раніше повідомлялось про те, що напередодні виборів віцепрезидентка США Камала Гарріс та республіканець Дональд Трамп зрівняли шанси на перемогу у одному з семи ключових штатів – Пенсильванії. Незначну перевагу виборці надають Гарріс.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: