Трамп відмовляється від повторних дебатів з Гарріс

Читать на русском
Республіканець Дональд Трамп відмовився брати участь у повторних дебатах з Камалою Гарріс та заявив, що він уже переміг у першому раунді.
Фото: Reuters

Дональд Трамп заявив, що не братиме участі у повторних дебатах з Камалою Гарріс.

Про це повідомляє Politico, з посиланням на пост експрезидента у власній соцмережі Truth Social.

Президентські вибори в США: що Трамп та Гарріс обіцяють американцямДо президентських виборів у США менше двох місяців. На інфографіці – що Дональд Трамп та Камала Гарріс обіцяють американцям.

«Третіх дебатів не буде!», — написав Трамп великими літерами на Truth Social, згадуючи два раунди дебатів проти Байдена та Гарріс. Крім того, республіканець заявив, що опитування чітко показують, що начебто він виграв у першому раунді дебатів проти своєї опонентки від Демократичної партії.

Зазначають, що Гарріс викликала Трампа на додаткові дебати відразу після їх протистояння на початку цього тижня, і Fox News запропонували провести їх.

Наостанок Трамп додав, що Гарріс і Джо Байден «зруйнували країну».

Нагадаємо, 11 вересня відбулися дебати між кандидатами у президенти США Камалою Гарріс та Дональдом Трампом на телеканалі ABC News.

За результатами першого після дебатів опитування щодо виборів віцепрезидентка США та кандидатка від Демократичної партії Камала Гарріс випереджає республіканця Дональда Трампа з результатом 47% проти 42%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: