Дебати Трампа з Гарріс зацікавили більше телеглядачів, ніж з Байденом

Читать на русском
Перші дебати Дональда Трампа та Камали Гарріс переглянули близько 67 мільйонів людей. Для порівняння – за червневими дебатами Трампа та Джо Байдена спостерігав 51 мільйон глядачів.
The New York Times

Перші президентські дебати між Камалою Гарріс та Дональдом Трампом залучили 67,1 мільйона глядачів на 17 телеканалах. Це значно вище за показник у 51 мільйон глядачів, які спостерігали за червневими дебатами Трампа та Джо Байдена.

Про це з посиланням на дані компанії Nielsen повідомляє CNN.

Питання війни в Україні: як відповіли кандидати в президенти США під час дебатівЗокрема, Гарріс у відповідь на риторику експрезидента Трампа про те, що він не допустив би вторгнення рф в Україну, якби був президентом, заявила, що в такому разі путін скоріше захопив би Київ.

Хоча дебати залучили найбільшу телевізійну аудиторію року для неспортивного заходу, зафіксовано падіння інтересу. У 2020 році перші дебати Трампа і Байдена переглянули 72 мільйони людей. У 2016 році рекордні 84 мільйони людей переглянули перші дебати між Гілларі Клінтон і Трампом.

Проте дані компанії не враховують перегляди на потокових та соціальних медіа-платформах, на яких також спостерігали за дебатами.

Нагадаємо, за даними експрес-опитування CNN, більше половини глядачів дебатів вважають, що перемогла Гарріс.

Дональд Трамп заявив, що, на його думку, модератори дебатів від ABC News були «вкрай несправедливими». Штаб Гарріс вже запропонував провести другий раунд дебатів, але Трамп поки що ухилився від відповіді.

До речі, пресконференцію президента США Джо Байдена після невдалих дебатів в червні переглянули понад 23 мільйони людей – це більше, ніж аудиторія цьогорічної церемонії вручення «Оскара».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: